Moderne ograde

U izgradnji obiteljske kuće važnu ulogu ima ograda kao ogledalo kuće. To je ono prvo što uočimo kad dolazimo pred objekt.

Galerija...

Kovane ograde

U našoj ponudi veliki je izbor kovanih ograda, te svih drugih vrsta ograda od metala.

Sve kovane ograde u dogovoru s kupcem "vruće" pocinčavamo, a završna boja je po izboru kupca.

Galerija..

Serijska proizvodnja

  • Poklopci za vodovodne šahte
  • Pocinčane rešetke
  • Anker vijci

Galerija...


Priopćenje za medije o potpisu ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Unapređenje proizvodnih procesa Drvo-štita“

„Drvo-Štit“, obrt za proizvodnju i trgovinu je potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, za projekt „Unapređenje proizvodnih procesa Drvo-štita“, prijavljenog na Poziv "Razvoj poduzetništva u Gradu Petrinji" u okviru Intervencijskog plana Grada Petrinje.

Cilj Projekta jest jačanje gospodarske aktivnosti i poboljšanja konkurentnosti poduzetnika na području grada Petrinje kroz održivu fizičku, socijalnu i gospodarsku regeneraciju područja grada s ciljem smanjenja socijalnih nejednakosti, isključenosti i siromaštva. Unapređenjem procesa proizvodnje metalne galanterije kroz nabavu opreme i novog zapošljavanja povećat će se kapaciteti proizvodnje Drvo-Štita.

Ukupna vrijednost projekta je 205.576,29 kuna od čega intenzitet EU potpore iznosi 84,9999968%, odnosno 174.739,84 kune.

Trajanje projekta je do 5. lipnja 2020. godine, a zahvaljujući njemu, provesti će se aktivnosti jačanja proizvodnih procesa Drvo-štita kroz koju će se nabaviti strojevi za rad koji će ubrzati proizvodne procese i smanjiti količinu materijala koji ostane kao otpad, marketinške aktivnosti i aktivnosti promidžbe i vidljivosti sa ciljem promidžbe bravarske radionice i projekta te aktivnost nabave opreme za zaposlenike kako bi se ojačali kapaciteti zaposlenika.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Priopćenje za medije o potpisu ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Unapređenje proizvodnih procesa Drvo-štita“

Opširnije..

Izjava o nepostojanju sukoba interesa

Katalog


NOVO U PONUDI !!!!

Garažna vrata sa daljinskim zatvaranjem

Izrađujemo garažna vrata sa daljinskim zatvaranjem.

U ponudi se nalaze paneli provjereno kvalitetnih proizvođaća panela: EPCO, METECNO i TESCEDO, svi paneli imaju zaštitu od prignječenja prstiju te su termoizolirani.

Opširnije...